Bewustzijns Coaching

Stap voor stap zelfbewuster in het leven staan.

Zelfbewust leven betekent dat je de verantwoordelijkheid voor je leven in eigen handen neemt.

Dat wil zeggen: voor elke keuze, voor elk woord en voor elke handeling sta je zelf bewust in.

Tijdens het intake gesprek bepalen we samen je (SMART) doel en wordt er een behandelplan opgesteld waar jij je volledig in kan vinden. Dit behandelplan kan bestaan uit 1 sessie of meerdere sessies, afhankelijk van je doelstelling en de methode die je wenst te gebruiken om je doelstelling te behalen. 
 

Zo heb je bij Imcaria de keuze uit de Imcaria Methode en de Imcaria Mindset Methode. 

 

De Imcaria Mindset Methode: Leer bewuster omgaan met je gedachten.

Bij de Imcaria Mindset methode gaat de aandacht voornamelijk naar het mentaal, naar je dieper bewustzijn en krijg je de mogelijkheid dieper in contact te komen met jezelf.

Als je je gedachten even kan observeren, word je je bewuster van je gedachtepatronen. Je merkt op wat je denkt en hoe je gedachten werken. Door hier even bij stil te staan, kan je je gedachten onder de loep nemen.

 

Waar besteed je veel aandacht aan? Welke gedachten zijn storend of vaak aanwezig? Welke gedachten ondermijnen je slaagkansen? De denkpatronen die je in een negatieve mentale spiraal kunnen brengen, leer je makkelijker ontdekken en los laten. Je kan je terug focussen op positieve denkpatronen op een positief zelfbeeld en dit aanwenden om je doel te bereiken.

De Imcaria Mindset Methode is een gezonde mix van (zelf)hypnose en meditatietechnieken, beïnvloed door NLP en Mindfulness.

De Imcaria Methode: Ken jezelf, creëer je wereld.

 

Bij de Imcaria Methode maak ik gebruik van een aantal manieren om de natuurlijke balans in je lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Naargelang mijn gevoel en ervaring me aangeeft wat de beste methode is voor jou op dit moment, pas ik bepaalde vormen van Mentale, Lichaams en Energetische Coaching toe. 

Wil je jezelf beter leren kennen en weer verbonden door het leven gaan? De juiste keuzes kunnen maken en jezelf waarderen? Sterker in het leven staan en je volle potentieel benutten? Durf je de confrontatie aangaan met jezelf en leren van je verleden? Als je je patronen ontdekt en deze doorbreekt op lichamelijk, emotioneel, energetisch en mentaal vlak kan je uit je vicieuze cirkel stappen. 

De Imcaria Methode is een coachingvorm die gebruik maakt van creatieve coaching, ademwerk, yoga, natuurcoaching, Reiki, chakra-healing en frequentie-therapie.

Ik gebruik tijdens deze sessies dan ook alle kennis die ik ooit vergaarde en nog zal vergaren om je zo goed mogelijk te begeleiden op je pad naar innerlijke groei. 

De Bewustzijns Coaching-diensten van Imcaria:

IMM Afslanken

Een gezondere levensstijl door de juiste mindset, zonder dieet.

IMM Rookstop

Verander je mindset en stop met roken

IMM Diversen

Stel je mindset af op je doelstellingen

IMM Heel Jezelf

5 sessies : Herstel je innerlijke communicatie

IM Coaching

Een volledig coaching-traject op maat

Natuurcoaching

Laat de natuur je begeleiden op je pad

IK-Healing

Maak terug contact met het kind in jezelf

Regressie

Laat je niet langer tegenhouden door je verleden