Chakra’s zijn energetische centrums in onze aura, of energieknooppunten, ze bevatten informatie over onze aura, zoals trauma’s, emotionele en fysieke pijnen enz….

 

Elke chakra heeft zijn eigen energie en heeft hierdoor invloed op organen, orgaanfuncties, de bloedsomloop, hormonenstelsel en op onze emoties en gedachten. Chakra’s zijn energiecentrums die zowel invloed hebben op onze geest, energie als lichaam. Ze zijn centrums binnen ons fijnstoffelijk energiesysteem en hebben  een rol in onze gezondheid.

 

spiritualism-4552237_1920.jpg

 

Je kan dit systeem, je het beste voorstellen als een raderwerk van tandwielen, die mekaar mede in balans houden. Als er één radertje (chakra) meer of minder werkt, brengt dit het geheel uit balans, en zo ontstaat er onevenwicht binnen het geheel van radertjes (chakra’s). Dit wordt onder meer beïnvloed door ons denken, voelen en onze emoties. Een te snel draaiend radertje (chakra), kan je zien als een te openstaande chakra, en een te traag draaiend radertje (chakra) als een te gesloten of geblokkeerde chakra. Als je weet welke chakra er geblokkeerd is, kan deze vrij snel weer in balans gezet worden. Hierdoor kan het gehele systeem weer in balans komen.  

                                                                                                                       

Elke chakra werkt op zijn eigen frequentie, deze is bepalend door en voor zijn kleur en overige kenmerken. Als er een blokkade is in één van de chakra’s, kunnen zich klachten voordoen in het gebied rond de verstoorde chakra, later zullen de klachten zich dan kunnen verspreiden rond overige chakra’s. het is dus belangrijk om onze chakra’s in balans te houden.

Er zijn verschillende methodes om onze chakra’s in balans te houden. Bij Imcaria maken we gebruik van de universele levensenergie en de Buddha Maitreya  the Christ's Etheric Weaver. Indien je graag bij Imcaria een Chakra Healing wenst kan dit natuurlijk nog steeds. Gelieve dit even te vermelden tijdens je reservatie of ze online te boeken.

Imcaria

CHAKRA HEALING

Chakra is het Sanskriet voor wiel, werveling