Imcaria

FEET & EARTH

Verzorging en Relaxatie

Je gelaat en je lichaamshouding zijn je visitekaartje. Een ontspannen gelaat, hoofd, nek en schouders voelen prettig aan. Je kan je vrijer bewegen en je lijkt er jonger en zelfverzekerder door. Even alle opgeslagen spanning loslaten en je huid voeden is pure verwennerij voor je lichaam en geest. 

En ook dit is Bewustzijns Coaching: bewust kiezen voor jezelf, zelfzorg. Eventjes mindful genieten van het niets doen, van de aandacht, de producten en de massage. 

 

Je voeten zijn de directe schakel tussen Mind, Body en Earth. Ze dragen je doorheen je leven en zorgen voor een goede afstroming, van alle overspanning die opgeslagen wordt in het lichaam, richting aarde. Hiervoor is echter wel een goede verbinding nodig met de aarde. Deze is van nature aanwezig bij ieder van ons, maar kan geblokkeerd raken. 

Naast een gewone verzorging kan je daarom bij Imcaria ook kiezen voor het uitbreidingspakket Earth. Bij deze verzorging maken we contact met je natuurlijke aarding en brengen we de stroming weer op gang zodat je lichaam en geest kunnen ontladen van alle overbodige spanning en jij op termijn weer stevig in je schoenen kan staan.