Het vierstappenplan

Hartcoherentie creëren.

Het volledige traject bestaat uit vier tot vijf sessies van een uur. We bouwen de training stelselmatig op met een combinatie van theorie en praktijk. De theorie wordt gegeven aan de hand van een verduidelijkende PowerPoint presentatie.

Er wordt van jou verwacht actief deel te nemen aan de training.

Deze deelname vraagt weinig van je dagdagelijkse tijd maar wel aandacht en discipline voor de beoefening van hartcoherentie. Daarom is coaching zo belangrijk

Onderdelen van de sessies

Sessie 1 (1,5 u) : Hoe werkt jou zenuwstelsel? Wat doet stress met mij? Wat is de invloed van ademhaling? Hoe kan ik “onthaasten”? 

Sessie 2 (1 u) Hoe kan ik mijzelf in balans brengen? Wat is hartcoherentie en de functie van het hart? Hoe kan ik thuis zelfstandig meten of het zenuwstelsel in balans is?

Sessie 3 (1 u) Wat is de rol van hormonen en wat is de invloed van emoties? Hoe kan ik een betere emotionele beheersing bekomen en veerkracht opbouwen?

Sessie 4 (1 u) Hartcoherentie in je dagdagelijkse leven: tips en tricks bij acute en toekomstige stress, conflicten, faalangst,…. Werken aan een emotionele huishouding.

Na elke sessie ontvang je de nodige info. 
 

Tussen elke sessie is er een tijd van ongeveer 2 weken. Afhankelijk van jouw vorderingen kan er een 5de sessie toegevoegd worden.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Imcaria.

  • Facebook

@imcaria / Bewustzijns Coaching / Kuppers Elke/ Nieuwe hazendansweg 6 / 3520 Zonhoven / 0474.321.291 / BTW BE0899 028 959