Imcaria

HEALY FREQUENTIE THERAPIE

Healy analyse en frequentietoepassing

De Healy is een wetenschappelijk en erkend medisch product, dat kan ondersteunen bij pijnbehandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine. Maar ook als ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Daarnaast omvat de Healy ook programma’s die ondersteunend kunnen werken bij het behandelen van oververmoeidheid, stress, verzwakt immuunsysteem, hormonale problemen, overgewicht, verslavingen, ontgiften en nog veel meer.  Deze toepassingen worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat ze nog niet wetenschappelijk zijn aangetoond.

Wat is een Healy?

Een Healy is een heel klein draagbaar apparaatje waarmee het mogelijk is om frequenties naar je lichaam te sturen.

 

 

Dit kan op twee manieren:

  • Live in mijn praktijk. 

  • Of je ontvangt de helende frequenties op afstand, gewoon bij jou thuis. Ik werk in mijn praktijk namelijk met de Healy Resonance. Met deze meest uitgebreide versie is het niet alleen mogelijk om een uitgebreide analyse te maken van de frequenties die je nodig hebt, maar deze ook op afstand naar je toe te sturen. We spreken dan vooraf een tijd af, zodat je even rustig kunt liggen of ontspannen tijdens deze frequentie therapie.

 

HealyAnalyse-4.png

Hoe werkt het dan?

Om deze vraag te beantwoorden moet ik eerst wat uitleggen over frequenties/ trilling, frequentietherapie en bioresonantie.

Alle materie, alles om ons heen, maar ook ons lichaam dat bestaat uit zo’n 37 biljoen cellen, bestaat uit energie en heeft een bepaalde frequentie, een bepaalde trilling.

 

In een gezond lichaam, als er geen verstoringen zijn, werken alle cellen optimaal.

Maar de frequentie van ons lichaam, organen en cellen kan verstoord raken door bijv. stress, elektro-smog, kleur- en smaakstoffen, gifstoffen, virussen, bacteriën en parasieten. Met als gevolg ziekte en ongemak zoals; ontstekingen, pijn, allergieën, chronische vermoeidheid, slaapproblemen enz.

 

Frequentietherapie gaat uit van de kracht van het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Dit kan alleen als we de oorzaak van de klacht achterhalen, en er iets mee doen. Dit kan op verschillende manieren van healing, maar dus ook met frequentietherapie.

De Healy resonance meet waar de ‘verstoring’ zit, en vervolgens kan er dan een keuze gemaakt worden uit de programma’s waardoor de juiste frequenties  worden toegediend. Zo komt het lichaam weer in balans,  en wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd.

Je zult meer energie, balans en welzijn ervaren.

Interesse? 


Je kan een Healy Resonance Frequentie analyse en/of behandeling als extra boeken voor 20 euro bij je behandeling. Vermeld dit duidelijk tijdens je reservatie aanvraag.

Meer info vind je op de Nederlandse website van Healy. 

Overweeg je om zelf een Healy aan te kopen dan kan je bij mij de nodige informatie verkrijgen.

Belangrijk:

Alle toepassingen van de Healy Resonance, zonder elektroden, kunnen probleemloos gebruikt worden, hiervoor zijn geen contra-indicaties.

Het gebruik van de Healy mét elektroden kent wel contra-indicaties bij zwangerschap, epilepsie, koorts, hartklachten, pacemakers en andere elektronische implantaten, bloeding en risico op bloeding of embolie, metalen voorwerpen/implantaten in het te behandelen gebied, en mag het ook niet gebruikt worden op delen van de huid die behandeld zijn met radiotherapie, die overgevoelig zijn.

Bij twijfel is het advies: Raadpleeg een arts.