Healy Resonance 

 

Met de Healy resonance hebben we de mogelijkheid om een uitgebreide analyse te maken m.b.t. je gezondheid en welzijn. Aan de hand van deze uitkomst geeft de Healy resonance aan welke programma’s geschikt zijn om te gebruiken.

Hoe gaan we te werk:

Healy analyse/frequentietherapie consult

Je krijgt eerst een uitgebreide analyse. De uitkomst daarvan bepaalt welke programma’s het meest ondersteunend zijn. De frequenties van het gekozen programma worden vervolgens overgebracht.

Eventuele vervolgafspraken maken we in overleg.

Een Healy analyse/frequentie consult waarin een analyse wordt gemaakt, en vervolgens één programma (frequentie behandeling) plaatsvindt, duurt ongeveer anderhalf uur. De uitkomsten van de analyse krijg je per mail toegestuurd.

Een vervolgbehandeling, Healy frequentie consult, kan hier in mijn praktijk, waarbij ik je aansluit op het Healy apparaatje. Maar als je te ver weg woont, of gewoon liever thuis de frequenties ontvangt, dan is dat ook mogelijk, en ga je tijdens de behandeling even rustig zitten of liggen. Op die manier ben je ‘bewuster’  bij de behandeling.

Een Healy resonance analyse is inbegrepen in sommige trajecten maar kan ook afzonderlijk gekozen worden.

Tarieven:

Healy analyse/frequentie consult live of op afstand kost € 95,00

Healy frequentie consult (zonder analyse) live in de praktijk kost € 70,00.

Healy frequentie consult (zonder analyse) op afstand kost € 50,00.

Voor zowel een consult in mijn praktijk, als een consult op afstand, is het nodig om een afspraak te maken.

 

Belangrijk

Voor de toepassingen van de Healy Resonance, zonder elektroden zijn geen contra-indicaties.

Voor gebruik van de Healy met elektroden zijn er wel contra-indicaties zoals: zwangerschap, epilepsie, hartklachten, pacemakers en andere elektronische implantaten, bloeding en risico op bloeding of embolie, metalen voorwerpen/implantaten in het te behandelen gebied, niet op delen van de huid die behandeld zijn met radiotherapie, die overgevoelig zijn, of bij koorts te gebruiken.

Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.