Imcaria Mindset Methode: Heel Jezelf

Imcaria Mindset Methode, IMM Heel jezelf, “I am": alles gaat erom dat jij zelf de verantwoordelijkheid over je leven in handen kan nemen.

 

Ik ontwikkelde een specifiek programma, een leerproces waarbij ik je help om zelf met je Dieper bewustzijn aan de slag te gaan. Het programma bestaat uit vijf sessies. De sessies zijn niet afzonderlijk te boeken en volgen elkaar stapsgewijs op. 

stairs-4574579_1920.jpg

  • Sessie 1: spanning en blokkades wegwerken 

Na de intake overlopen we je doelstelling. We focussen ons tijdens deze sessie op mogelijke spanningen, blokkades en onevenwichtigheden die via het intake gesprek naar boven komen. Ik leg je uit hoe je je mindset kan aanpassen zodat die voor jou werkt. Hierna volgt een eerste kennismaking met mindset meditatie om zoveel mogelijk spanning te kunnen lossen.   

  • Sessie 2/3/4: contact maken met je Dieper bewustzijn 

Hier richten we de aandacht op het contact leggen met je Dieper bewustzijn. Dat doen we via lichaamsbewustzijn en kinesiologie (een methode om blokkades op te sporen via spierspanning). We onderzoeken samen wat jou nog tegenhoudt en stap voor stap leer je blokkades voor jezelf opruimen en loslaten. Je leert de methode zelf toe te passen in het dagdagelijkse leven. 

 

  • Sessie 5: specifiek ingaan op jouw doelstelling 

De vijfde sessie is een afsluitende sessie. We gaan dieper in op jouw specifieke doelstelling en bespreken de beste werkwijzen om naar die doelstelling toe te werken. We overlopen indien gewenst alle besproken technieken. Daarnaast beantwoord ik eventuele vragen zodat je vol vertrouwen in jezelf aan de slag kan.