Imcaria Mindset Methode:

Afslanken

Met de juiste mindset kun je afvallen!

Afvallen heeft niets te maken met diëten. Pas als je de 'knop in je hoofd' hebt kunnen omdraaien ben ije in staat om gezonder te leven en anders (gezonder) te eten. Als gevolg daarvan ga je afvallen. Simpelweg omdat je anders bent gaan denken, ga je ook anders eten en zie je dat als resultaat.

Maar hoe zet je de knop om in je hoofd? Dat heeft allemaal te maken met je mindset, de gedachten in je hoofd. Je mindset is je denkstijl. De overtuigingen die je hebt. Heel vaak onbewust. Het zijn deze onbewuste overtuigingen die het juist zo lastig maken. Vrijwel alles gebeurt onbewust (je lichaam vraagt om snelle snacks omdat het energie nodig heeft, jij reageert met chips of koek en denkt er nauwelijks over na).

Met de juiste mindset wordt gezond eten en leven ineens veel gewoner. Je gaat nadenken of je die ongezonde snack wilt eten. Je gaat stilstaan bij wat je lichaam nodig heeft en het dit ook kunnen geven.

Je gaat bewuster omgaan met voeding en je lichaam weer het respect geven dat het verdient. 

Tijdens de sessies IMM afslanken herstel je het contact met je lichaam en leer je de signalen die je lichaam je stuurt juist te interpreteren.

Kies ervoor om een gezonde levenswijze te hanteren, kies ervoor je mindset te veranderen, dichter bij jezelf te staan en ervaar dat ook jij je doelstelling kan bereiken om slanker door het leven te gaan. 

IMM aflsanken S

1 enkele mindset sessie

Ideaal als je de methode wenst uit te testen voor jezelf of als opfris-sessie na het volgen van IMM M of IMM L 

Maak je afspraak

IMM aflsanken M

3 mindset sessies

We gaan actief aan de slag met je gedachtenkracht. Een bewustwordingsproces waarin je in confrontatie met jezelf  patronen kan doorbreken.

Maak je afspraak

IMM afslanken L

4 mindset sessies

We gaan actief aan de slag met je gedachtenkracht. Een bewustwordingsproces waarin je in confrontatie met jezelf  patronen kan doorbreken.

Maak je afspraak

Wenst u meer informatie over onze werkwijze aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Imcaria.

  • Facebook

@imcaria / Bewustzijns Coaching / Kuppers Elke/ Nieuwe hazendansweg 6 / 3520 Zonhoven / 0474.321.291 / BTW BE0899 028 959