Natuur Coaching

Herstel de verbinding met jezelf

Iedereen heeft wel eens vragen waarop geen antwoord lijkt te komen. Het antwoord is nochtans steeds diep in jezelf te vinden. Door jezelf te verbinden met de natuur kom je terug in verbinding met jezelf. De natuur spreekt tot jou en geeft je een antwoord. Het is aan jou (en mij) om dit antwoord te “horen” en te vertalen zodat je de wijsheid naar binnen kan laten komen en kan toepassen. 

 

De natuur is één grote bron van wijsheid. Denk eens aan eeuwenoude bomen. Zij weten zich in weer en wind honderden jaren staande te houden. Of denk aan planten en kruiden die gebruikt kunnen worden als medicijnen of zalfjes. Als je je weet te verbinden met de natuur, dan vind je ook onvoorstelbare schatten aan wijsheid in jezelf. Die samenwerking tussen je innerlijk en de natuur werkt ontspannend en helend. Je komt tot inzichten en ontdekt meer rust en creativiteit in jezelf. 

Hoe kan ik je als natuurcoach hierin begeleiden?

We bepalen samen de vraag of vragen waarop je een antwoord wenst in een kort gesprek. 

Hierna trekken we de bostuin in en houden we een korte meditatie om je in verbinding te brengen met de natuur en met jezelf. 

Dan laten we de natuur spreken. 

Ben je benieuwd wat de natuur jou te vertellen heeft? 

Wenst u meer informatie over onze werkwijze aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Imcaria.

  • Facebook

@imcaria / Bewustzijns Coaching / Kuppers Elke/ Nieuwe hazendansweg 6 / 3520 Zonhoven / 0474.321.291 / BTW BE0899 028 959