Als je jezelf als persoon wilt ontwikkelen, kan regressietherapie behulpzaam zijn in de bewustwording van jouw mogelijk ondergesneeuwde capaciteiten en talenten.

 

We richten ons dan bijvoorbeeld op het vinden, begrijpen en oplossen van onbewust beperkende en belemmerende gevoelens, gedachten en gedrag die ten grondslag liggen aan je huidige remmingen of belemmeringen.

 

Waarom lukt het je niet om jouw gewenste doel te bereiken? Je werkt dan aan je persoonlijke ontwikkeling; zelfbewustzijn, vaardigheden, zingeving en zinbeleving.

Alles heeft zo zijn oorzaken, maar meestal zijn we ons van die oorzaken niet meer bewust. Wist je dat ons reageren en handelen voor het grootste deel door ons onbewuste wordt aangestuurd? Het merendeel van ons dagelijkse gedrag blijkt onbewust te zijn! Dan ligt het voor de hand dat bewustwording van wat er onderbewust speelt dus belangrijk is.

 

Regressie heeft de meeste kans op succes als je bereid bent jezelf onder ogen te zien en daadwerkelijk verandering wilt brengen in je leven. Dat is soms niet zo makkelijk, maar je hoeft het niet alleen te doen! 

De sessie bestaat uit een intake gesprek, de regressie en een nabespreking.

Imcaria

REGRESSIE

Terugkijken om vooruit te komen.