Reiki is een methode waarbij de genezende levensenergie via het lichaam van de gever naar de ontvanger wordt geleid door middel van de handen. Deze worden op of net boven het lichaam van de ontvanger gelegd en zo begint de energie automatisch te stromen.

 

De energie van de gever staat hier helemaal buiten en wordt dus niet aangesproken bij een Reiki-behandeling.


Reiki zoekt zelf elke stukje in het lichaam dat uit balans is op en zal je weer volledig in harmonie brengen waardoor je lichaam ertoe wordt aangezet zichzelf sneller te herstellen.

 

afbeelding lichaamsbehandeling reiki.jpg

Welke positieve effecten zal je ervaren door Reiki?

Reiki een positieve invloed op het lichamelijke welzijn. Het brengt de energieën in het lichaam terug in evenwicht, versterkt het immuunsysteem, verlicht pijn, voert gifstoffen af, bevordert het natuurlijke zelfgenezingsproces, brengt de organen en klieren en hun functies in balans en behandelt zowel de symptomen als de oorzaak van de klachten. 

Daarnaast heeft Reiki ook een positieve invloed op het geestelijke en mentale welbevinden. Het bevordert immers het zelfbewustzijn. Het ontspant, vermindert stress, versterkt je levenskracht, verbetert je intuïtie, heft blokkades op en laat onderdrukte gevoelens vrijkomen. 

Na een behandeling kan het zijn dat de klachten tijdelijk verergeren. Geen paniek, het lichaam is begonnen met de afvalstoffen te verwijderen. Je zit midden in een healingsproces. Na een korte periode zal je merken dat de klachten minder worden of zelfs helemaal verdwijnen. 

Een aanrader voor wie zich leeg voelt en nood heeft aan energieboost!

Als Reiki Master stroomt de helende energie tijdens iedere sessie automatisch naar waar hij gaan mag. Wil je bij Imcaria echter enkel genieten van een ontspannende Reiki behandeling dan kan dit natuurlijk ook nog steeds. Vermeld dit dan even aan de telefoon of in je mail. Of reserveer je afspraak online.

Imcaria

REIKI